contact

Telefoon

06-54247196

Bedrijfgegevens

KVK nummer 80149030
BTW nummer NL003406351B55
Bank NL56KNAB0501974091
SKJ geregistreerd

E-mail

info@zorgmetzorg4you.nl

Neem contact op

Testimonials

“Alles wat je aandacht geeft groeit; dat is precies waar het om gaat! Zorgmetzorg4you werkt vanuit positiviteit en met aandacht voor de krachten van ieder uniek individu. Op die manier kan iedere deelnemer groeien op zijn of haar eigen manier. Wat een geluk dat Zorgmetzorg4you bestaat!”

-Ingrid-

“De zorg die ik ontvang van Gilly ben ik heel tevreden mee en zou het zeker willen behouden voor zolang ik het nodig heb. Vooral omdat er gekeken word naar het gehele plaatje en niet één probleem of één gedeelte. Hierdoor maakt het voor mij en mijn omgeving makkelijker om op een lijn te zitten met communicatie en elkaar begrijpen.
Een op een is het heel fijn om met Gilly in gesprek te gaan. Ze luistert naar je, neem de tijd, schrijft dingen op en komt op dingen terug als er niet per direct een oplossing is. Ik hoef niet het zelfde probleem keer op keer aan te geven en dat is heel fijn. Ook komt ze zelf met ideeën als ik niet weet wat ik precies wil. Daardoor worden mijn ogen geopend en ga ik zelf nadenken over dingen.”

-Britney-