wie ben ik

Mijn visie

Zorg leveren met zorg en aandacht voor de persoon, de mens achter de zorgvraag. Vanuit observatie en analyse, de zorgvraag oppakken samen met de zorgvrager en samen aan de slag gaan om oplossingen te vinden. Met als resultaat persoonlijke groei bij de zorgvrager.

Alles wat je aandacht geeft, groeit! Daar sta ik volledig achter en weet uit ervaring dat het werkt.

Mijn Missie

Mijn missie is om te ondersteunen in de eigen kracht van de zorgvrager, eigen regie vormen en kansen geven en daarmee de zelfstandigheid te vergroten, door te werken op maat!

Bij elk proces in het verleden of in de toekomst, waarin ik heb mogen bijdragen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van de zorgvrager, met resultaten dat de zorgvrager weer in zijn eigen kracht staat, zijn of haar eigen regie heeft vorm gegeven en daarmee zelfstandig of met geringe ondersteuning verder kan, dan heb ik mijn missie bereikt!

Ik wil mijn bijdrage leveren aan de diversiteit van zorgaanbieders rondom de regio Breda, door inzet van mijn expertise en daarmee ieders wereld een beetje mooier maken.

Ik ben Gilly Wingelaar en werk ruim 30 jaar in de zorg, heb veel ervaring opgedaan bij verschillende instellingen, in teamverband, als leidinggevende en als ambulant begeleider en gezinsbegeleider. Ik ben gespecialiseerd in begeleiding geven aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis, ik heb ervaring met gedragsproblematiek, OCD, MCCD,  hechtingsproblematiek en epilepsie, ik kan adviseren en ondersteunen met financiële hulpvragen.

Ik lever graag zorg op maat, gericht op de wensen en hulpvragen vanuit de zorgvrager. Bij aanmelding met een hulpvraag gaan we eerst een kennismaking afspreken en van daaruit kan de zorgvraag worden vastgesteld en ga ik samen met de zorgvrager aan de slag met individuele doelen, oplossingsgericht bij U thuis of op de groep.  Tenminste: wanneer er een goed gesprek heeft plaats gevonden en de zorgvraag bij mij neergelegd wordt, ik vind het heel belangrijk dat de zorgvrager er vertrouwen in heeft dat ik de juiste zorgverlener ben om samen een zorgtraject in te gaan.

Openstaan voor alle zorgvragen, op maatgerichte zorg leveren en samen werken aan de doelen. Met mijn werkervaring heb ik menig persoon of gezin geholpen om terug op de rit te komen, sterker te worden en te blijven. Mijn doel is door de juiste hulplijnen en adviezen te geven, eenieder uiteindelijk weer zelfstandig verder kan. Einddoelen omzetten in een stappenplan, door middel van het zorgplan, waarin de hulpvraag en de doelen beschreven staan. Om het proces goed te overzien, maak ik gebruik van rapportage en evaluaties, waarin de vooruitgang zichtbaar wordt of kunnen doelen worden bijgesteld indien nodig. Dit alles kan zowel binnen het gezin, bij persoonlijke begeleiding en op de groep. Ik werk graag out of the box, verder kijken dan de gegeven kaders en hokjes.

Ik hecht er waarde aan om als professionele begeleider open en eerlijk te zijn, respect te hebben voor de ander, betrouwbaar, vriendelijk en oprecht, zonder oordeel en/of vooroordeel.

WIJ RESPECTEREN DE CORONA MAATREGELEN